Kontaktperson Merete Ettrup
Merete@ts-skib.dk
Spørgeskema til skibsejere
- Hvad koster det at holde Danmarks sejlende kulturarv flydende?

TS har ca. 1000 personlige medlemmer og små 500 skibe på Fartøjslisten. Men vi er jo mange flere om bord på skibene i løbet af et år. Hvor mange det er, håber vi at blive klogere på med en rundspørge til fartøjsejerne. RUNDSPØRGEN FORETAGES I OKTOBER 2019

TS fartøjerne har flere forskellige ejerskaber; både privatejet, foreningsejet, erhvervsskibe, skoleskibe, museumsskibe – og måske ejet på en helt syvende måde. Men hvor mange af skibene er private, og hvor mange andre ejerskaber findes der?

Der er mange spørgsmål vi gerne vil kunne give et bedre svar på, når vi er i dialog med politikere, fonde og andre, der gerne vil lære vores forening nærmere at kende.

I oktober måned vil alle TS fartøjsejere og kontaktpersoner, som vi har en mailadresse på, modtage en mail med et link til et spørgeskema. Hjælp os med at svare på spørgsmålene senest den 1. november – det tager mindre end 10 minutter.
(Har vi ikke din mailadresse, koster det dig 50 kroner om året. De penge kan du spare, ved at gå ind på www.ts-skib.dk og registrere din mailadresse).

Der vil også være spørgsmål om udgifter til vedligehold og renoveringer. Vi har brug for realistiske overslag – både omkring de seneste års udgifter og om forventede udgifter de kommende par år. Svar gerne i runde, men realistiske tal – det behøver ikke at være i decimaler…

Glæd dig til at læse mere om resultaterne af undersøgelsen i Årbogen. Men det afhænger naturligvis af, at rigtig mange har svaret på spørgeskemaet INDEN 1. NOVEMBER 2019.

Eventuelle spørgsmål til undersøgelsen sendes til merete@ts-skib.dk

SPØRGESKEMA