Start 03.03.2017 03:12
pfs@traebaade.dk
TS Medlemsmøde på Bornholm

Fredag den 3. marts - søndag den 5. marts 2017

Bornholms Træbåde Laug byder alle TS medlemmer velkommen til maritim weekend på Bornholm. Programmet byder på blandt andet rundvisning på Træsbåde Laugets værft, busrundtur til en række bornholmske havne, Foredrag om en 7 år lang Odysse i Østersøen i åben båd og selvfølgelig socialt samvær.

Busturen rundt til de Bornholmske havne er oplagt som forstudie til den kommende sejlsæson. Det er nemlig lykkedes for lokalmand Poul Forum Sørensen at skabe opbakning fra flere kommunale-, erhvervs- og private havne på Bornholm, til at indgå i TS Frihavnsordningen fra sejlsæsonen 2017. Medlemsmødet på Bornholm er derfor også en opbakning fra TS medlemmerne til de nye frihavne på Bornholm. Busturen forventes at lægge vejen forbi: Sdr. Bådehavn i Rønne, Hasle Havn, Helligpeder, Vang, Hammerhavn, Sandvig, Tejn, Gudhjem, Listed og Svaneke. Både medbragte og lokale guider vil informere om de smukke og spændende havne.