Start 29.02.2020 12:00
Chris.Malmos@gmail.com

Aarhus inviterer alle i TS til WalkNTalk

29. februar - 1. marts 2020

Forårets landsdækkende TS Medlemsmøde tager udgangspunkt i træskibshavnen, oplæg om stabilitet, maritim seightseen og meget mere på lystbådehavnen i Aarhus
I år er det skibsme Aarhus tur til at afholde det årlige medlemsmøde. Vi arbejder stadig med programmet, men vi håber at kunne friste flest mulige til at bidrage til hyggen, indtage kaffen og bære de gangbesværede rundt på én af landets fedeste havne.
Det kommer til at foregå lørdag - søndag 29.02.20 - 01.03.20.

Vi mødes lørdag før middag på Vandrehjemmet Risskov, hvor der er oplagt mulighed for indlogering, da det også er her, der afholdes middag og noget af programmet foregår.

Der arbejdes stadig med programmet, men i hovedtræk bliver det som følgende:

Vi mødes hos TSA ved træskibshavnen lørdag kl. 12. Velkomst ved Rasmus fra TS og Bjarke fra TSA.

Start på WalkNTalk rundt på havnen, afhængig af vejret rykker vi forholdsvis hurtigt videre til Træhallen. Der vil være ild i olietønderne og der serveres en sandwich. Første oplæg her, som handler om stabilitet.

Videre til Bryghuset Handwerk ved den tidligere fiskeauktion. Vi får varmen og en forfriskning og en fortsat snak om stabilitet.

Næste stop er ved beddingen, hvor Christopher fortæller historien om beddingen og giver status på situationen i dag.

Fortsat vandring langs den nye havnepromenade hen til Aarhus Internationale Sejlsportscenter, hvor vi får varmen igen, en kop kaffe og en rundvisning ved centerchef Thomas Capitani.

Afhængig af vejret bliver vi sejlet eller kørt i minibusser tilbage til TSA eller til badebroen ved Den Permanente.

Ca. kl. 17 går det mod vandrehjemmet i Risskov, hvor resten af medlemsmødet foregår. Medlemmerne sørger selv for evt. booking af overnatning på vandrehjemmet.

Kl. 18. er der festmiddag på vandrehjemmet efterfulgt af et underholdende indslag og fri leg.

Søndag fra kl. 8-9 morgenmad for dem som bor på vandrehjemmet.

Fra kl. 9 til 12 oplæg og workshops om træskibshavne/kulturhavne i større byer. Oplæg fra Rasmus TS og fra embedsmand/ kulturrådmand fra Aarhus Kommune. (der arbejdes stadig med programmet).

Kl. 12 serverer vandrehjemmet en let frokost, og vi siger farvel og tak.

Egenbetaling for medlemmerne for forplejning og program bliver på 200kr. Drikkevarer ud over vand og kaffe er for egen regning, ligesom overnatning og morgenmad søndag.

Sejlerhilsner fra

Christopher Malmos, SOKRATES, Aarhus Træskibshavn