Dato 30.05.2020
Kontaktperson Jay Brun Jensen
jaysvendborg@gmail.com

Pinsestævne i Aalborg den 29.-31. maj 2020.

Stævnet kommer til at foregå i Skudehavnen, som dermed kommer til at leve op til navnet i Pinsen og forhåbentlig i lang tid fremover. Der er god vilje til at rykke rundt med de hjemmehørende skibe, så vi foruden sydkajen i Skudehavnen også kan benytte kajen omkring det tidligere Limfjordsværft og nogle af klubbernes flydebroer, og der er stor interesse for stadepladser til forskellige maritime aktiviteter langs med kajerne.
Vi har i lighed med sidste år i Hundested fået Hals havn til at byde os velkommen torsdag den 28. maj, hvor der er mulighed for tilmelding til fællesspisning på restaurant Havkatten, se tilmeldingen.
Fredag den 29. vil vi sejle i konvoj til Ålborg, hvor Tim fra Jens Krogh har lovet at kontakte brovagterne i forvejen, så vi alle kan komme igennem samlet.

Skibe fra den vestlige Limfjord er naturligvis mere end velkomne til at deltage.

Vi har i bestyrelsen besluttet at forhøje prisen på festmiddagen for ikke medlemmer til 150 kr. Til gengæld har vi sænket prisen for medlemmer til 100 kr.

Hvis man som ikke medlem afleverer e-mail, navn, adresse og mobil nr. ved indtjekningen i Ålborg, bliver man ”gastemedlem” med medlems nr. og ret til at deltage i alle øvrige TS arrangementer i 2020.
Jay og Henning