Dato 10.10.2020

Medlemsmøde Nord og Nordvestsjælland

Tidspunkt:                          10. oktober kl. 12 - 19
Sted:                                   Snekkersten
Emne                                  Sejler fra Snekkersten til Helsingør – Emne: Aktiviteterne i Snekkersten og Helsingør, Fyrskibet, Hal 16, osv.

Nordsjællands medlemsarrangement “Fra fiskerleje til skibsværft“.

Vi mødes på Snekkersten Havn lørdag d. 10. oktober kl. 12.00 og slutter med middag i Helsingør kl. 18.00.
Undervejs ser vi bådebyggeriet og jolleaktiviteterne i Snekkersten, derefter sejltur med havnens træskibe til Helsingør, hvor vi ser Fyrskibet og Slæbebåden SS Bjørn og Hal 16 og Værftsmuseet, Dagen afsluttes med fælles middag på den flotte historiske skibsklarerergård.
Vi arrangerer hentning af biler i Snekkersten...
Pris: 100 kr. pr. person. 150 kr. for ikke medlemmer. Tilmelding via TS hjemmeside-

Max 40 kan deltage efter princippet først til mølle.

Tilmelding inden d. 1 okt.

Kl. 12.00     Vi mødes i Snekkersten havn ved kranen.

Her ser vi en af Øresunds gamle fiskerlejer, der stadig ligner sig selv.

Vi skal se det gamle værft, hvor den kendte bådbygger Laurids Svendsen har bygget over 1000 joller, deriblandt nogle der stadig lever.

Snekkersten har fået en smakkebro og har et fint lille Smakkelaug, som hører under sejlklubben.

Kl. 13.00     Afgang med skibe til Helsingør Havn, her vil der være frokost ombord. Helsingør skal ses fra vandet.

Kl. 14.00     Mødes vi på Fyrskibet i Helsingør og hører om hvordan det går. Casper Iversen med flere, tager imod. Casper tager os måske også lige hen til Søfartsmuseets rækværk.

Kl. 14.45     Vi besøger SS Bjørn

kl. 15.15      Hal 16 besøg ved Nicolai Juel Vædele med Kaffepause og vandet rundt

kl. 16.45      Værftmuseet ved Nicolai Juel Vædele

Kl. 17.30     Vi går til Skibsklarerergården, der ligger Strandgade 91 meget tæt på havnen og stationen. Her er der Sundtolds stemning med rigtig Helsingør øl og Chabeso

Kl. 18.00     Spisning samme sted- Dagen slutter her.

Vi hjælper folk tilbage til bilerne i Snekkersten